Kysymyksiä ja vastauksia

Olemme saaneet asiakkailta ja muilta tuotteistamme kiinnostuneilta hyviä kysymyksiä Tango-tuotteisiimme liittyen. Kokoan tähän kirjoitukseen vastauksia kysymyksiin.

Onko Tangon mittaus tarkkaa?

Olemme suorittaneet testin, jossa referenssinä käytettiin vyötäröllä pidettävää askelmittaria (tarkin tapa mitata askeleita). Vertailussa mukana oli markkinoilla olevia yleisimpiä aktiivisuusrannekkeita ja Tangolta Beat-malli. 

Testissä askelmittaria vastaan 8-vaiheinen mittaus antoi kumulatiivisen poikkeaman 0,9 %, ja eri vaiheiden standardipoikkeaman 2,7 %. Tulos oli siis erittäin hyvä ja tarkkuus yhtä hyvä tai jopa hieman parempi kuin markkinoiden yleisimmällä tuotemerkillä (Fitbit).

Rannekkeessa on optinen sykemittari, joka verenpainepulssin perusteella antaa keskisykkeen. Testissämme yli 97% mitatuista sykearvoista poikkeaa vähemmän kuin 5 lyöntiä referenssinä käytetyn Polarin sykevyön arvoista. Poikkeamat tulevat lähinnä liikkeestä (sekä rannekkeessa että referenssissä) ja muutostilanteissa, joissa erilaiset suodattimet antavat poikkeavan vasteen.

Yhteenvetona voidaan siis todeta, että Tangon hyvinvointimotivaattorit ovat hyvin tarkkoja ja kestävät vertailun markkinoiden johtaviin tuotteisiin

Minkä kokoisiin ranteisiin Tango-tuotteet sopivat?

Tango-hyvinvointimotivaattoreissa on hyvät säätövarat. Se sopii hyvin ympärysmitaltaan enintään 20 cm ranteeseen. Tuotteet sopivat hyvin myös lasten aktiivisuuden seurantaan. Pienimmillään ne sopivat n. 13-14 cm ranteeseen. 

Mihin unen laadun mittaaminen perustuu?

Tango-hyvinvointimotivaattoreissa unen laadun mittaaminen perustuu liikkeeseen unen aikana. Mitä enemmän liikettä unen aikana, sitä huonommin olet nukkunut. Tämän perusteella nukkumisaika jaetaan kolmeen osaan: hereillä, kevyt uni ja syvä uni.

Tangolla on myös kehittyneempi ratkaisu unen laadun ja palautumisen mittaamiseen. Mikäli olet kiinnostunut, voit kysyä lisää sähköpostitse rantaniva(at)tangoeurope.com.

Onko Tangon tuotteissa nikkeliä?

Rannekkeen solki on valmistettu metalliseoksesta, joka sisältää hyvin pienen määrän nikkeliä. Tango-tuotteiden osat on valmistettu Euroopan lainsäädäntöjen edellytysten mukaan. Uskomme, että se on useimmille täysin turvallista tavanomaisessa käytössä. Emme ole saaneet tietoomme yhtään tapausta, jossa ranneke olisi ärsyttänyt ihoa, vaikka asiakkaidemme joukossa on ollut nikkeliallergiasta kärsiviä henkilöitä.

Onko Tango-tuotteita saatavilla muun värisinä?

Värivalikoimassamme on tällä hetkellä viisi eri värivaihtoehtoa: Talven sininen, Kevään kukat, Kesän vihreä, Syksyn punainen ja Keskiyön musta. Värivalikoimamme on saanut inspiraationsa Suomen luonnosta ja neljästä vuodenajasta. On mahdollista, että värivalikoimaa päivitetään. Otamme vastaan ehdotuksia! Ehdotuksia voi laittaa sähköpostitse: rantaniva(at)tangoeurope.com.

Kuinka istumishälytys toimii?

Istumishälytys on toiminto, joka muistuttaa jaloittelemaan, kun olet ollut liian pitkään passiivinen eli istualtaan paikallaan. Toiminto asetetaan aktiiviseksi mobiilisovelluksessa Tango GO+. Voit valita, mille päiville haluat hälytyksen aktiiviseksi ja mille aikavälille (esim. työpäivät ja työaika). Lisäksi voit säätää, mikä on liiallisen istumisen aikaraja. Tämä toiminto on erittäin hyvä istumatyötä tekeville, sillä liiallisella istumisella on haitallisia vaikutuksia terveyteen.

Lisää kysymyksiä ja vastauksia Usein kysytyissä kysymyksissä täällä.
Mikäli sinulla tulee mieleesi kysymys, johon et tästä kirjoituksesta saanut vastausta, lähetä kysymyksesi minulle sähköpostitse: rantaniva(at)tangoeurope.com.

Tango-hyvinvointimotivaattoreista ja niiden ominaisuuksista voit lukea lisää täältä:

Tango Melody
https://tangowellness.com/products/tango-melody

Tango Beat
https://tangowellness.com/products/tango-beat

 

Kirjoittaja:

Teppo Rantaniva
Product & Brand Lead
Health Care Success Oy / Tango®

 

Mikä on Health Care Success Oy ja Tango?

Health Care Success Oy on vuonna 2009 perustettu suomalainen yritys. Kehitämme hyvinvointiteknologiaa ja siihen liittyviä palveluita. Olemme ihmisten liikunnan lisäämisen, hyvinvoinnin edistämisen sekä liikkumattomuudesta aiheutuvien ongelmien ennaltaehkäisemisen asialla. Tango® on Health Care Success Oy:n rekisteröimä tavaramerkki.

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published